fbpx

Taksikoulutus

Järjestämme taksikuljettajan peruskursseja taksinkuljettajiksi aikoville ja räätälöimme ne välitysyhtiön tarpeen mukaisiksi.

Taksinkuljettajan jatkokoulutukset

Kiitämme kaikkia koulutettuja. Jatkokoulutusta sinun ei tarvitse enää 1.7.2018 jälkeen suorittaa, riittää että muistat hakea ajoluvallesi jatkoaikaa 5 vuoden välein. 

Taksinkuljettajan peruskurssit:

Kurssi tarjonnastamme löytyy useita vaihtoehtoja jotta SINUN olisi mahdollisimman helppo aloittaa toimiminen taksinkuljettaja, tai vaikka yrittäjänä. Tarjontaamme kuuluu koulutusta esim. Oulun, Kuopion ja Ylä-Savon alueelle.

Koko kurssitarjontamme ->  kuljettajaopetus.fi/driv

 

OTAXI -KULJETTAJAKOULUTUS

OTAXI -kuljettajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia kuljettajana OTAXI -takseissa. Olet varmasti huomannut uudistetun ilmeemme ja vahvan brändimme? Sen ovat huomanneet myös asiakkaamme, ja töitä riittää. Joukkueessamme on aina tarvetta asiakaspalveluhenkisille, oppimishaluisille ja luotettaville kuljettajille.

 

Hakeudu alkaviin koulutuksiin ja tule osaksi OTAXI -tiimiä!
Sisältö: OTAXI -brändikoulutus, Kela-koulutus.
Tunnukset verkkoympäristöön, jossa runsaasti materiaalia opiskelun tueksi. Kuljettaja/isäntäpörssin kautta pystymme varmistamaan työllistymisen jokaiselle alalle soveltuvalle kuljettajalle. Koulutus antaa valmiudet suoriutua uudistetuista ammattipätevyys- ja paikallistuntemuskokeista.

Tulevat OTAXI kuljettaja kurssit:

15.-17.05.2019 

12.-14.06.2019 

13.-14.07.2019 

21.-23.08.2019

Koulutus sisältää alalle valmentavan koulutuksen, KELA- ja brändikoulutuksen, verkko- ja lähiopetusmateriaalin, sekä harjoituskokeita. Lisäksi koulutuksen jälkeen järjestämme Otaxin vaatiman paikallis- ja laatukokeen. Tämäkin kuuluu koulutuksen hintaan.

 

Hinta: 450€ sisältää koulutuksen sekä verkko- ja lähiopetusmateriaalin.

 

ILMOITTATUMINEN;
kuljettajaopetus.fi/driv 

 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Janne Huttunen
Driving Team Oy
Pohjolankatu 8
74100 IISALMI
puh. 050 – 568 0884
email: janne.huttunen(at)drivingteam.com

 

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Koulutukset toteutetaan mikäli osallistujia vähintään 10 Hlö.

 

Back to Top