fbpx
Laadukas

Meillä on paras hinta-laatusuhde, etkä taatusti maksa turhasta.

Mukautuva

Autokoulun kurssimaksu on mahdollista suorittaa myös osamaksulla. Tarjoamme käyttöösi mm. Klarnan monipuoliset maksuvaihtoehdot.

Ilmoittaudu

Suorita autokoulun teoriaopinnot verkossa. Voit aloittaa opiskelun halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on hyväksytty!

Kampanjat

 

Klarna kesäkampanja 2019

Klarna tarjoaa kesä/heinäkuussa autokouluun ilmoittautuvien kurssimaksulle korotonta maksuaikaa syyskuuhun saakka! Lue lisää täältä, ilmoittaudu mukaan, suorita kortti kesällä ja maksa syyskuussa. Halutessasi voit myös pilkkoa syksyllä laskun pienempiin eriin.

 

Valitse sopivin koulutuspaketti

Uusia kursseja nyt tarjolla jokaiselle sopivaan hintaan! Löydä mieluisa ja itsellesi juuri sopiva ajokorttipaketti. Henkilöautokurssit (B) alkaen 1249€!
Tule ja tutustu laajaan kurssitarjontaamme.

 

Taksikoulutukset

Järjestämme taksikuljettajan peruskursseja kuljettajiksi aikoville ja räätälöimme ne välitysyhtiön tarpeen mukaisiksi! Katso lisää

 

Usein kysyttyä

Katso täältä yleisimmät kysymykset ja vastaukset. Voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme sinua askarruttavissa asioissa puhelimitse, tai sähköpostitse!

 

Mukautuva

Autokoulun kurssimaksun voi suorittaa useammassa erässä. Lue lisää eri maksuvaihtoehdoistamme!

 

Opiskelun helppous

Suorita autokoulun teoriaopinnot verkossa omaan tahtiin! Voit halutessasi aloittaa opiskelun heti, kun ilmoittautumisesi on hyväsytty ja olet vastaanottanut aloitusinfon.

Back to Top